ISAF AKILLI ÇÖZÜMLER FUARINA KATILDIK
21.10.2019 10:45

17-20 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ISAF Akıllı Çözümler Fuarına 18-19 Ekim 2019 tarihlerinde Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi İzzet Göksel Esen katıldı.

2000 yılında Ankara’da, 2007 yılında İstanbul’da ilk kez düzenlenen fuar bu yıl, 22.kez düzenlenirken ISAF Akıllı Çözümler Fuarında Güvenlik, Bilişim Güvenliği, Akıllı Ev Teknolojileri, İş Sağlığı Ve Güvenliği İle Yangın alanında faaliyet gösteren firmalar katılım sağladı.

Güvenlik teknolojileri ile ilgili firmaların yoğun ilgi gösterdiği fuarda AFAD, İstanbul İtfaiyesi Orman Bölge Müdürlüğü, İzmir İtfaiyesi gibi kamu kurum ve kuruluşları yer aldı.

Özellikle tehlikeli ve çok tehlikeli sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yönelik iş sağlığı ve güvenliği konularında stantları dolaşan Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi İzzet Göksel Esen konunun işyerleri açısından zorunlu mevzuatın yanında iş geliştirmeye de katkı sağladığını belirterek Bodrum özelinde işyerlerinin yeni ürünlerle geliştirilmesinin önünün açıldığını belirtti.