BODRUM SAĞLIK VAKFI MOZAİK SERGİSİ AÇILDI
23.10.2019 13:52

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Mozaik Sergisi 22 Ekim 2019 Salı günü Bodrum Ticaret Odası Sergi Salonunda açıldı.

Sergi açılışına Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Vakıf Üyesi Gürkan Topan, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Kurucu Başkanı Ahmet Zırh, Yönetim Kurulu Üyeleri Vehbi Yazıcı, Gözde Ağan, Elvan Bilgin ve Ülker İnan ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya “Her geçen gün başarılarının arttığına hep birlikte şahit olduğumuz öğrencilerimiz bu sergisinin Muğla ve Bodrum Protokol davetlerini bizzat kendileri yaparak bağımsız birer birey olduklarını tekrar kanıtladılar. Siz vakıf dostlarımızın beğenisine bu muhteşem sergiyi sundular. Açılışa gelen ve vakfımıza destek olan tüm misafirlere teşekkür ediyor 3 gün sürecek olan sergimizi ziyaret etmek isteyenleri Bodrum Ticaret Odası Sergi Salonuna bekliyoruz. Bir disiplin içerisinde öğrencilerimizin hayatlarını değiştirmek için kendi hayatlarından fedakârlık eden mozaik atölyesi gönüllerimizi ayrıca tebrik ediyor, tüm özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz “ diyerek Mozaik Atölyesi gönülleri ve öğrencilerine teşekkür belgelerini taktim etti.

bto_9233(1).jpg

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon “Bodrum Ticaret Odası olarak Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na sergi salonumuzun kapılarını açmaktan, böyle bir proje içerisinde yer almaktan ve başarılarını Sergiyle taçlanmasını görmekten çok mutluyuz. El emeği göz nuru mozaik çalışması yapan öğrencilerimize her zaman destek olmaya hazırız. Odamız geçmişten bu güne Bodrum Engelliler Sağlık Vakfını desteklemeye devam ettiği gibi, çeşitli ortak çalışmalarla katkımız sürecektir.“ dedi.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Mozaik Sergisi Bodrum Ticaret Odası Sergi Salonunda 24 Ekim 2019 Perşembe gününe kadar ziyaret edilebilir.

bto_9315(1).jpg