TAZELENME ÜNİVERSİTESİ BODRUM KAMPÜSÜ AÇILDI
22.10.2019 10:46

Bodrum Yaşam Vakfı’nın üstlendiği Muğla Tazelenme Üniversitesi Bodrum Kampüsü Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonunda 21 Ekim 2019 Pazartesi günü düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof.Dr.Fuat Önder, Tazelenme Üniversitesi Koordinatörü Prof. Dr. Muammer Tuna’nın da aralarında bulunduğu eğitmenler ve vakıf yetkilileri ile birlikte ikiyüze yakın kişi katıldı.

2017 yılında kurulan ve 60 yaş üstü lise mezunlarının katılabileceği eğitime, Açılış öncesi Tazelenme Üniversitesi için çok sayıda kişi kayıtlarını yaptırdı. Kayıt yaptıran öğrenciler Bodrum Ticaret Odası’nda Salı ve Perşembe günleri eğitim görecekler.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon” Eğitime katkı vermek ve böyle bir projede yardımımızın olması beni onurlandırıyor. Eğitim yaşta değil baştadır sözü hepimiz için geçerlidir. Bütün eğitim göreceklere başarılar dilerim. Tazelenme Üniversitesi Bodrum Kampüsü tüm eğitim çalışmalarını her Salı-Perşembe Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirecek. Odamızın her yaş ve gruba yönelik eğitim desteği sürecektir.”diyerek görüşlerini dile getirdi.

bto_9151.jpg

Muğla’dan gelen Tazelenme Üniversitesi öğrencilerinin hayatlarında nasıl değişiklikler olduğunu anlatmalarının ardından kokteyle son buldu.

Program için tıklayınız: https://www.bodto.org.tr/news_detail.php?id=76873&lang=tr