TÜRSAB BODRUM YÜRÜTME KURULU SEÇİMİ YAPILDI
18.10.2019 16:17

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Olağan Genel Kurulu 17 Ekim 2019 Perşembe günü TÜRSAB Ana Binası’nda gerçekleştirildi.

TÜRSAB binasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seçimli genel kurulda mevcut başkan Yüksel Aslan Temmuz 2018’den bu yana kadar TÜRSAB Bodrum’un faaliyetlerini anlattı. Daha sonra başkan adayları birer konuşma yaptılar.

TÜRSAB Bodrum Mevcut başkanı Yüksel Aslan en çok oyu alarak tekrar başkan olarak seçildi.

Yüksel Aslan başkanlığındaki temsil kurulu asil üyeliklerine Barbaros Güneş, Rukiye Dengiz, Hafize Dilek Öz, Mehmet Fakkuşoğlu, Nedim Önal ve Ozan Aydemir seçilirken, Yedek üyeler ise Melike Ziylan, Cumhur Kısa, Ümit Köksal, Fatih Uygun, Barış Kılıçarslan, Orçun Canbaz ve Gönül Bıdık seçildi.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon “Yeniden TÜRSAB Başkanı olarak seçilen Yüksel Aslan’ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bodrum turizminin gelişmesi için birlikte çalıştığımız kurumlarda seçilmiş üyelerimizle ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” diyerek TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulunu kutladı.