THE BODRUM CUP BASIN TOPLANTISI YAPILDI
Değerli Üyemiz,
15.10.2019 14:00

The Bodrum Cup Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat Yarışmaları 21-26 Ekim tarihleri arasında 31. Kez yapılacak olan Yat yarışlarının basın toplantısı 14 Eylül 2019 pazartesi günü Bodrum Amerikan hastanesinde düzenlendi.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı ve The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal açılış konuşmasında “Bu organizasyonun sadece bir yelken organizasyonu ve bir spor organizasyonu olmasının dışında, festival olursa ancak Bodrum’u, teknelerini ve güzelliklerini tüm dünyaya tanıtabileceğimize inandık. Bu yarışı biz değil artık başkaları anlatıyor. Her yıl büyüyen Bodrum Cup, tanıtımını kendisi yapar hale geldi.  Bu yüzden de bu yıl birçok etkinlik ve konserler yelken yarışlarıyla birlikte devam ediyor. Aynı anda hem karada hem denizde etkinlikler yapıyoruz. İnanıyoruz ki bu seneki enerji, sinerji, sosyal sorumluluk projeleri daha sonraki yıllarda da artarak devam edecek. Sesimiz şimdiden uzaklardan duyulmaya başladı. Çok büyük bir organizasyon yapıyoruz. Umarız ileride daha da büyüyerek devam edecektir. Bu yarışı bugüne getirenlere ve bugüne kadar emeği geçen herkese, destek olanlara ben de çok teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

i.e.png

Açılışa katılan Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ““Bodrum ve Türkiye çapında yapılmış, hayata geçirilmiş en büyük deniz organizasyonu olması nedeniyle gurur duyduğumuz bir etkinlik olmuştur. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bodrum Cup’taki bu başarının devam edeceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmur S. Kocadon etkinlikle ilgili düşüncelerini şöyle belirtti “Sayın Valimizin Yönetiminde Muğla Teknopark A.Ş Milas toplantısı nedeniyle Bodrum Cup basın toplantısında bulunamadım. Ben de bu denizlerimizin önemli festivaline emek veren organizasyon komitesine teşekkür ediyorum. Yarışacak denizcilerimize “Pruvanız Neta Rüzgarınız Kolayına Olsun” dileklerimi iletiyorum.”