TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ HAKAN ÜLKEN ODAMIZDAYDI
25.09.2019 12:33

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken 24 Eylül 2019 Salı günü Odamızı ziyaret etti.

Hakan Ülken ziyaretinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun göndermiş olduğu özel plaketi YK Başkanımız Mahmut Serdar Kocadon’a iletti.

bto_8343.jpg

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Ayaz, İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Efe, Alper Özşeker, Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Genel Sekreter Prof.Dr.Fuat Önder’in hazır bulunduğu görüşmede BODTO’nun akreditasyon deneyimleri ve geçmişi görüşülürken, TOBB Akreditasyon sistemi kapsamında görüş ve öneriler paylaşıldı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Sayın Hakan Ülken’in Odamızda görmekten duyduğu memnuniyeti belirtti. Daha sonra 2005 yılında kalite, 2006 yılında akreditasyon faaliyetlerine başlayan Odamızın 4. Dönemde akredite olan 41.oda olarak geçmişten günümüze faaliyetlerini anlattı. 2008, 2010-2013, 2014-2017 Stratejik planlarından sonra 2018-2023 Cumhuriyetin 100.yaşında Bodrum ekonomisini geliştirmek üzere faaliyetlerini planladıklarını belirten Mahmut S. Kocadon sözlerine şöyle devam etti; “Akreditasyonla biz Oda çalışanları ve yöneticileri geliştik, daha kurumsal daha organize, daha çok faaliyet üretir hale geldik. Sistemin gelişmesi adına TOBB’a görüşlerimizi sizlerin aracılığıyla sunmak istiyoruz.”dedi.

Akreditasyon başta olmak üzere, Bodrum turizmi ve 2019 yılı ekonomik değerlendirmelerinin ardından BODTO Yönetim Kurulu toplantısına geçildi.