BESİAD BODTO’YU ZİYARET ETTİ
24.09.2019 19:09

BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, Elvan Bilgin, Bülent Çukur, Neslihan Nazlıoğlu, Murat Özkaya 24 Eylül 2019 Salı günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven’i ziyaret etti.

BESİAD (Bodrum Esnaf, Sanayici ve İş İnsanları Derneği)’ nin gerçekleştirdiği başta TÜRKONFED olmak üzere, TÜSİAD, GESİFED, BODTO, DTO Bodrum ve Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla ‘8. BESİAD İŞ İNSANLARI ZİRVESİ’ kapsamında detayları paylaşan Engin Ali Kaplan, “Türkiye genelinden sektörlerinin önde gelenleri ve büyümek isteyen firmalar, Bodrum Kempinski Hotel’de 11 - 13 Ekim 2019 tarihleri arasında planlanan etkinlikte, ekonomiye dair panel ve söyleşiler ile B2B görüşmelerini, ticari iş birlikteliklerini, yeni ortaklıklar ve iletişim fırsatlarını elde edebileceklerdir. “ dedi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon “Geleneksel hale gelen BESİAD İş İnsanları Zirvesi, Bodrum ve çevresindeki iş insanlarının birbirleriyle olan ticaret hacimlerinin gelişmesi açısından geleneksel hale gelen önemli bir Bodrum etkinliği. Tüm üyelerimizi zirveye katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Ziyaret Bodrum ekonomisinin ve faaliyetlerin değerlendirmesi ile son buldu.