ÜYEMİZ ALDIĞI ÖDÜLLE BODRUM’U GURURLANDIRDI
31.07.2019 15:06

Menser Dış Tic. Ve Gıda San. Ltd.Şti.Bodrum Şubesi (Karnas Vineyards) 2019 Yılı Dünya Şarap Ödüllerinde bronz derecesine layık görüldü.

Bu kapsamda Bodrum Ticaret Odası Meclisi 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü Karnas Bağlarına bir inceleme ziyaretinde bulundu.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon Karnas Vineyards sahipleri Selva-Haluk İşmen çiftine Bodrum ismini bu ödülle dalgalandığı ve yaptıkları örnek tarım ve gastronomi turizmi faaliyetleri nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

bto_7403.jpg

Odamız Meclis üyelerine verilen bilgilendirmenin ardından Mumcular-Karaova bölgesinde iyi uygulama örnekleri sunan diğer üreticiler, Bodrum Karaova Derneği Başkanı Ali Öztürk’ün de katılımıyla bölgesel kalkınma, agro turizmi, planlama ve geliştirme faaliyetleri konusunda geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

bto_7319.jpg

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S.  Kocadon yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu. “Bodrum Ticaret Odası olarak deniz-kum-güneş-tarih turizminin çeşitlendirilmesi, üreticinin korunarak, kendi turizm zincirimizin oluşturulmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz proje ve faaliyetlerimizin yanında artık dünyada oldukça öne çıkan tarım turizmini yani agro turizmi Bölgemizde geliştirmek için çalışmalara başladık. Zaten halihazırda başlayan, Karnas Vineyards gibi işletmelerimizle örnek oluşturan işletmelerimizin sayısını ve niteliğini artırmak için Odamız çalışma yürütecektir. Bugün de bu çalışmanın ilkini Meclis üyelerimiz ve işletmelerimizin katılımı ile gerçekleştirerek, teknik inceleme yaptık.”

Bodrum Ticaret Odası üyelerinin gelişimini, ekonomik hayattaki başarılarını ve yolculuklarını takip etmekte olup, başarılı örneklerin daha çok kişi tarafından bilinmesi ve örnek teşkil etmesi için üyelerini izleyerek, her türlü desteği vermeye devam edecektir.