İŞ BANKASI DENİZLİ BÖLGE SATIŞ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ZİYARET
24.07.2019 08:24

24 Temmuz 2019 Çarşamba günü Türkiye İş Bankası Denizli Bölge Satış Müdürü Erhan Keçeli, Denizli Bölge Satış Müdür Yardımcısı Bilal Atmaca, KOBİ Kredileri Tahsis Bölümü Bölge Müdürü Şükrü Karamuk ile Bodrum-Ortakent Şube Müdürü Tülay Bilgi, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç’i BODTO ’da ziyaret etti.

Mahmut S. Kocadon “Görüşmede 2019 turizm sezonu değerlendirilirken bu konuda üyelere sağlanabilecek destekler hakkında görüşerek, Bodrum tüccarlarının yararına olabilecek krediler hakkında düzenlemelerde bulunmasını istedi.”

bto_7124.jpg

Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç Bodrum deniz sektörü için de krediler hazırlamasını talep ettiği ziyaret kapsamında Türkiye İş Bankası tarafından hazırlanacak programların işletmeler için önemli olduğu Oda Başkanları tarafından vurgulandı.