BODRUM TİCARET ODASI GOLF CUP TAMAMLANDI
01.07.2019 15:27

Bodrum Ticaret Odası Golf Cup 29-30 Haziran tarihleri arasında Bodrum Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Bodrum Ticaret Odası, tarafından bu yıl ilki düzenlenen Golf Cup, Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Etkinlik alanında kendi ürünleriyle katılan, Erman Aras(Bodrum Yadigârı), Mustafa Yavaş(Pablo), Erhan Yürüt(Vin Bodrum), Mehmet Vuran(Garaova) tanıtım stantlarını açtılar.  Yoğun sporcu katılımının olduğu Turnuvada dereceye girenlere ödülleri 30 Haziran 2019 Pazar günü Mandalin Sound Bar’da Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına yapılan Yaza Merhaba partisinde verildi.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ev sahipliğinde yapılan ödül törenine;

Muğla Milletvekili Suat Özcan, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, , Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Koray Özcan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk,  Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç, BODTO Meclis üyeleri ve meslek komite üyeleri,  Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Turnuvada dereceye giren oyuncular;

Erkekler A kategorisinde 1. Erol Aktı, 2.Hüseyin Demirağ, 3. Hüseyin Boyacı,