BODRUM İÇİN ORTAK ÇALIŞMALAR
24.06.2019 17:31

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı 24 Haziran Pazartesi günü BODTO’da toplandı.

Toplantıda Bodrum Yarımadasındaki sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. Ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Mayıs ayı Meclis toplantımızda Belediye Başkanımızı davet ederek Meclis üyeleriyle birebir Bodrum hakkında önerilerimizi paylaşarak kendisine bu çözüm önerilerimizi içeren bir dosya takdim etmiştik. Bu toplantıda da İlçemizdeki STK başkanlarını da davet ederek konular hakkında fikir paylaşımını genişlettik. Bodrum için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz, işbirliklerimiz şimdiden Bodrum’a hayırlı olsun ”dedi.