TEKNOPARK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ
19.06.2019 12:24

Muğla Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) Yönetim Kurulu toplantısı, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında gerçekleştirildi.

Bodrum’da gerçekleştirilen toplantıya Vali Esengül Civelek’in yanı sıra; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar,  Bülent Karakuş, Teknopark Yönetim Kurulu Üyeleri Hamdi Yücel Gürsoy, Yücel Okutur, Mevlüt Acar, Mehmet Dişçigil ve Teknopark Genel Müdürü Filiz Öner katıldı.

Toplantı, bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesi ve yeni gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Yönetim Kurulu Üyelerinin Teknopark’ın önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler hakkında bilgilendirilmesiyle sona erdi.