BODTO Haberleri
TAV HAVALİMANLARI YÖNETİCİSİNDEN ZİYARET
Değerli Üyelerimiz,
31.05.2019 14:00

TAV Havalimanları Kurumsal Satış yetkili uzmanı Veysi Saraç Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Kocadon’u makamında ziyaret eden Saraç, TAV Havalimanları olarak Bodrum Ticaret Odası üyelerinin kendileri için prestijli misafirler olduklarının altını çizerek TAV Passport kartta BODTO Üyelerine sağlanacak indirim projelerinden bahsetti.

“Bodrum Ticaret Odası üyelerinin çeşitli indirimlerden yararlanmaları adına çalışmalar yaptık, bu konuda da Sayın BODTO Başkanımızın fikrini almaya geldik.” diyen Saraç,  TAV Pasaport kartı üyelere %20 indirim ile vererek ücretsiz otopark, vale, hızlı geçiş ayrıcalığı, ücretsiz lounge konforu, indirimli transfer ve duty free’de özel indirimler gibi ayrıcalıklı hizmetler sağlayabileceklerini belirtti. Saraç, “TAV Passport indiriminden faydalanmak için BODTO üyelerinin üyeliklerini kanıtlamaları yeterli.” diyerek Başkan Kocadon’un görüşlerine sundu.

BODTO Başkanı ise TAV Havalimanlarının Bodrum için önemine dikkat çekti ve Satış Yetkili Uzmanı Saraç’a sunduğu proje için teşekkür etti ve şöyle dedi: “Üyelerimizin ayrıcalık elde etmesi adına Odamıza gelen indirim projeleri her zaman oluyor. TAV Holdinge bu güzel önerileri için teşekkür ediyorum.”.