HALK SİGORTA YÖNETİCİLERİNDEN ZİYARET
28.05.2019 17:34

Halk Sigorta Ticari Alacak Sigortası Uzmanı Fehmi Gökhan Gürsoy ve Antalya Bölge Satış Koordinatörü Şakir Kızılhan, 28 Mayıs Salı günü Odamızda düzenlenen Devlet Destekli Ticari Alacak Sigorta Sistemi Bilgilendirme Semineri’ne konuşmacı olarak katıldı. Gürsoy KOBİ’ler için sigorta sisteminin önemi, alacak sigortasının vadeli satışlarda faydası, devlet destekli alacak sigortası vb. konularda bilgilendirici bir sunum yaparken, KOBİ’lerin ticari hayattaki devamlılığı için yapılması gerekenleri paylaştı.

Seminerin ardından Halk Sigorta Yöneticileri ve Halk Bankası Bodrum Şube Müdürü Özge Apaydın ile Müdür Yardımcısı Yasemin Aytur, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a nezaket ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Üyesi Alper Özşeker ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven’in de yer aldığı ziyarette Uzman Fehmi Gökhan Gürsoy Bodrum Ticaret Odası Yönetimine KOBİ’lere sağlanan devlet destekli sisteme dikkat çektikleri ve böyle bir seminer organize ettikleri için teşekkürlerini sundu.

BODTO Başkanı Kocadon da Halk Sigorta Yöneticilerine aktardıkları bilgiler için teşekkür ederken KOBİ’lere yönelik bilgilendirme mesajlarını devamlı olarak Odanın web sitesinden duyurduklarını belirtti.