BODTO’DAN EĞİTİME KATKI
22.05.2019 16:30

Odamızda 2018/2019 Eğitim Öğretim süresi boyunca staj gören Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Sercan Bayrak staj süresini tamamladı. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, son staj günü olan 22 Mayıs Çarşamba günü Bayrak ile görüşerek staj sürecini değerlendirmesini istedi.

Bu sene üniversite sınavına girecek olan BODTO stajyerine başarılar dilemeyi de ihmal etmeyen Başkan Kocadon, “Odamız her yıl onlarca gencimize staj imkanı sağlıyor, Sercan mezun ettiğimiz 70. Stajyerimiz. Öğrenciler Odamızda çalıştıkları zaman içinde şirket kuruluşu nasıl yapılır ne tür belgeler kullanılır bunları da öğreniyorlar, gelecekte girişimci olmak için ilk bilgileri burada alıyorlar. Gençlerin eğitimine en ufak bir katkı verebiliyorsak ne mutlu bizlere.” şeklinde konuştu.