TYBA YAT SHOW’A KATILDIK
10.05.2019 14:43

Bodrum’da 2. kez düzenlenen “TYBA Yacht Charter Show" 9 Mayıs Perşembe günü görkemli bir açılışla başladı. 60’a yakın lüks teknenin yer aldığı organizasyonun açılışına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da katıldı. Bodrum için bu tip organizasyonların önemine dikkat çeken BODTO Başkanı, sergilenen tekneleri de gezerek başarılı bir etkinlik süreci diledi.

Tüm Yat İşletmeleri, Brokerları, Acenteleri ve Yatırımcıları Derneği (TYBA) ve Yalıkavak Marina iş birliğinde Yalıkavak Marina’da “2. TYBA Yacht Charter Show" gerçekleştiriliyor. 12 Mayıs Pazar gününe kadar sürecek organizasyona yurt içi ve yurt dışından yat işletmecileri, brokerler ve acente yetkilileri katılıyor. Etkinlikte yaklaşık 60 lüks tekne, kiralanmak üzere ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

9 Mayıs akşamı Piazza meydanından  gerçekleşen açılışta bir konuşma yapan TYBA Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Sevi, geçtiğimiz yıl ilkini düzenledikleri organizasyona bu yıl da katılımın çok iyi olduğunu ifade ederek “Tüm dünya kiralama piyasasında yeri olacak, mutlaka gidilmesi gereken bir şov haline el birliğiyle geleceğiz. Bizi güçlü hissettiren ülkemiz, çevremiz, doğamız ve müthiş girişimcilerimizin ürettiği filomuzdur. Sahip olduğumuz çok büyük avantajlar var. Mavi yolculuk rakibi olmayan bir sektör. İnsanlar hem denizde konaklıyor, hem de arkeolojik alanları gezme fırsatı buluyor. İnsanları beton odalardan çıkarıp, ahşap kaliteli odalarda misafir ediyoruz” dedi.

Yapılan açılış konuşmaları sonrası, gemici düğümü çözülerek “2. TYBA Yacht Charter Show”un açılışı yapıldı. Katılımcılar daha sonra yatları yakından inceledi.