Muğla Odaları Haberler
KGK’DAN REKTÖR ÇİÇEK’E ZİYARET
09.05.2019 16:57

MUTSO koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB KGK İl İcra Komitesi, 9 Nisan Perşembe günü, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti ve ardından aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İl İcra Komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. 9 Mayıs Perşembe günü MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı öncesinde heyet,  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’ bir ziyaret gerçekleştirdi.

img-20190509-wa0000.jpg

Ziyarette, KGK İl İcra Komitesinin kuruluş amacı ve kapsamı hakkında bilgi veren Başkan Mehtap Şeniz Çahan şunları kaydetti: “TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi, TOBB bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Muğla genelinde kadın girişimciliğinin özendirilmesi ve teşviki konusunda çalışmalar yapan bir yapıdır. Kadınların ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde daha aktif rol alabilmeleri adına iş fikri olanları desteklemek ve özel sektöre yönlendirerek girişimciliği teşvik etmek temel hedefimizdir. İki yıllık görev süremiz boyunca çalışmalarımızı ve projelerimizi bu doğrultuda gerçekleştireceğiz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çiçek, üniversite ile iş dünyasının işbirliğini son derece önemsediğini,  bu kapsamda yapılabilecek her türlü çalışmaya açık olduklarını ifade etti.

Ziyaretin ardından İcra Komitesi, Mehtap Şeniz Çahan başkanlığında olağan toplantısını MUTSO Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Toplantıda, yapılması planlanan proje ve çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.