Duyuru Arşivi
ÜYELERİMİZE AVRUPA’YA ADIM İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT
04.04.2019 13:40

Avrupa’nın girişimci değişim programında siz de yerinizi alın!

2008 yılından bu yana Avrupa Komisyonu tarafından, program katılımcısı ülkelerdeki (AB üyesi ve aday ülkeler, Norveç, Lihtenştayn, Arnavutluk, İsrail) aracı kuruluşlar vasıtasıyla koordine edilen bir girişimci hareketlilik programı olan  “Genç Girişimciler için Erasmus” programı kapsamında Bodrum’dan programa katılmak isteyen işletmelerimize yönelik bilgilendirme eğitimi 12 Nisan 2019 saat 14:30-16:30 saatleri arasında BODTO Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği tarafından yürütülen program kapsamında Katılımcı ülkelerden yeni girişimcilerin, diğer katılımcı ülkelerden tecrübeli ev sahibi girişimcilerin işletmelerinde bir dönem geçirerek tecrübelerini zenginleştirmelerini, bilgilerini geliştirmelerini ve çevrelerini genişletmelerini sağlamayı ve Avrupa KOBİ’lerinin uluslararası vizyonunu ve rekabet edebilirliğinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Herhangi bir sektörde 3 yıldan fazla faaliyet göstermiş başarılı ve tecrübeli bir KOBİ olup ve ülkemizde kurulu tüm işletmelerimizin başvurabildiği program sonucunda işletmelere olan kazanımları şöyledir;

• Misafir edeceği yeni girişimcilerin yenilikçi ve dinamik bakış açıları ile ticari vizyonunu geliştirecek

• Uluslararası pazarlar hakkında bilgi edinecek ve iletişim ağını Avrupa çapında genişletecek

• Program katılımcısı olarak kitle iletişim araçlarında yer alacak ve firmasının görünürlük ve prestijini arttıracak

• Yabancı dilde iletişim kurma yeteneğini geliştirecek

• Program katılımcısı olarak ürünlerinde programa ait logoları kullanma hakkına sahip olacak

• Program katılımcılarının dahil olacağı ‘Alumni Network’ veri tabanına dahil olma şansını yakalayacak böylece işletmenin tanınırlığı ve bilinirliği artacaktır.

Odamız üyesi işletmelerimizin bu programa katılmalarının sağlayacağı avantajlar ve başvuruları kapsamında yürütülecek eğitim programına katılınız önemlidir.

Eğitim Adı: GİRİŞİMCİLER İÇİN ERASMUS PROGRAMI BİLGİLENDİRME

Yer:BODTO Konferans Salonu

Tarih: 12 Nisan 2019 - Cuma

Saat:14:30-16:30