18 MART ŞEHİTLERİ ANMA VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ
18.03.2019 11:04

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi hakkında bir mesaj yayınladı. Söz konusu vatan ve millet olunca birlik olmanın önemine değinen Kocadon, Çanakkale zaferinde sergilenen kahramanlığın bağımsızlık konusundaki en güzel örneklerden biri olduğuna işaret etti.

Vatan için hiç düşünmeden canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz sayesinde bugünlere ulaştığımızı belirten BODTO Başkanı, “Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türk milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu zafer aynı zamanda milletimizin ne kadar bölünmez bir güç olduğunun da kanıtıdır ve her zaman bizlere birlik, beraberlik adına örnek olmalıdır.” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” sözlerini de hatırlatan Başkan Kocadon, millet sevgisinin önünde hiç bir şeyin duramayacağına vurgu yaptı.