Muğla Odaları Haberler
GGK VE KGK BAŞKANLARI SEÇİLDİ
08.03.2019 09:19

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimle belirlenen TOBB Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Üyeleri, düzenlenen ilk gündemli toplantı ile bir araya gelerek Başkan ve Başkan Yardımcısı seçimlerini gerçekleştirdi. KGK İcra Komitesi Başkanı olarak Mehtap Şeniz Çahan seçilirken, GGK İcra Komitesi Başkanlığına Mehmet Yapıcı seçildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları İl İcra Komiteleri seçimleri 27 Şubat Çarşamba günü Tüm Muğla Odaları ve Borsa’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilmişti. İcra komitelerine seçilen üyeler gündemli ilk toplantılarını, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde, 6 Mart Çarşamba günü gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ilk gündemli toplantıda başkan ve başkan yardımcıları seçimi gerçekleştirildi.

KGK İcra Komitesi Başkanı Oy Birliği İle Mehtap Şeniz Çahan Seçildi Saat 14.00’e gerçekleştirilen Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin ilk toplantısına, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve kurulun doğal üyeleri MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal ve MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen katıldı. Kurulun işleyişi ve seçimin şekline yönelik bilgi verilen toplantıda, Mehtap Şeniz Çahan oy birliği ile başkan seçildi. Aslı Karataş, Feray Serat, Duygu Ağırman, Ayşe Nurdan Aras ve Aylin Özyurt ise başkan yardımcısı oldular. Başkan Mehtap Şeniz Çahan, duyulan güven için herkese teşekkürlerini iletirken, önceki dönem Başkanı Aslı Karataş, yoğun emeklerle güzel projeler çıkartan önceki dönem İcra Komitesi Üyelerine teşekkür etti.

GGK İcra Komitesi Başkanı Mehmet Yapıcı Seçildi Saat 16.00’da gerçekleştirilen Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin ilk toplantısının açılışına yine MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve kurulun doğal üyeleri MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çahan ve MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen katıldı. Mehmet Çüçen, kurulun işleyişi ve seçimin şekline yönelik bilgi verdi. Başkanlık için üç adayın bulunduğu toplantıda, gizli oylama yoluyla seçim gerçekleştirildi. Başkanlık ve başkan yardımcılığı görevleri için yapılan seçimin sonucunda Mehmet Yapıcı başkan olurken, Hasan Tuğrul, Ayla Özsan, Çağkan Uran ve Merve Bakçek Özdemir başkan yardımcılığı görevlerine seçildi.