OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
30.01.2019 17:24

Bodrum Ticaret Odası Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 30 Ocak günü, Meclis Başkanı İlhan Ersan’ın yönetiminde gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon tarafından toplantıda Ocak ayı faaliyetleri sunuldu. BODTO heyeti olarak Milli Emlak Müdürüne yapılan ziyaret ile ecrimisil konusuna tekrar dikkat çekildiği açıklandı, ayrıca bu dönemde üyelere kredi kolaylığı sağlanması için bankalarla yapılan görüşmeler ve TEB bankası ile sağlanan mutabakat hakkında Meclis Üyelerine bilgi verildi. Ayrıca Bodrum Amerikan Hastanesi ile sağlanacak anlaşma sonucu, tüm üyelerimiz ve birinci derece yakınları için yapılacak indirim hakkında da bilgi aktarıldı.

TOBB tarafında düzenlenen eğitimlere katılan Oda personeli de Mecliste açıklandı. Bunun yanı sıra Odanın desteği ile organize edilen Bodrum Mandalina Hasat Festivali sonuçları da duyuruldu. 2006 yılından beri katılım sağlanan EMITT fuarının organizasyon aşamaları Meclise açıklanırken, 23. Kez düzenlenen fuar ile BODTO üyelerinin tekrar tek çatı altında ağırlanacağının altı çizildi. 90. Sayısı ile yayınlanan Bodrum Mavi Dergi ve üye geri bildirimleri de aktarılan konular arasındaydı.

21 Ocak Pazartesi günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Birlik Konferans Salonunda düzenlenen ve Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon Ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder’in katıldığı ’Türkiye Ekonomi Şurası’ hakkında ise detaylı bilgiler BODTO Meclisi ile paylaşıldı.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya da 2018 yılı çalışma raporunu Meclis Üyeleri ile paylaştı. 2018 Aralık ayı kesin mizan cetveli, 2018 yılı bilançosu onaylanarak Yönetim Kurulu oybirliğiyle ibra edildi.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon toplantıda 2019 yılından umutlu olduklarını, bu konuda meclis üyelerinin beklentilerini önemsediklerini belirterek, “ Hiç yılmadan tanıtım çalışmalarına devam etmeliyiz. Bu yıl ayrıca bu çalışmaları da çeşitlendirmemiz gereken bir yıl.” dedi.

Meclis Üyeleri de 2019 yılı beklentilerini dile getirerek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu.