İYİ PARTİ HEYETİNDEN ZİYARET
29.01.2019 17:57

İyi Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ilçe teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamlarında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ile Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, Atilla Serttaş ve Fatih Efe de görüşmede hazır bulundu.

Görüşmede Bodrum’daki esnaf sorunları gündeme alınırken BODTO Başkanı Mahmut Kocadon Yarımadadaki işyeri fazlalığına dikkat çekti ve bu konuda önlem alınması gerektiğini belirtti.

Ayrıca BODTO Başkanı İyi Parti İlçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, Mehmet Tosun’a başarılar diledi. İyi Parti heyeti ise BODTO Yönetimine misafirperverlikleri için teşekkürlerini sundu.