TEB BANKASI İLE ANLAŞMA İMZALANDI
23.01.2019 13:45

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Bodrum Ticaret Odası , Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası arasında 22 Ocak Salı günü, Bodrum Ticaret Odası ev sahipliğinde, üye faydası sağlaması hedeflenen bir işbirliği anlaşması gerçekleştirildi.

Bodrumlu kurumlar ile TEB Bankası katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve Başkan Yardımcısı Mehmet Kurutaş, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı yer aldı. TEB Bankası Yönetici Heyeti arasında ise, Ege Bölgesi Bireysel ve Yıldız Bankacılık Bölge Satış Müdürü Talat Tolga Barut, Bodrum Şube Müdürü Selma Ünlü Selçuk, Bodrum Şube İşletme Bankacılığı Müşteri İlişkileri Yöneticisi Nur Soykan, Ege Bölgesi İşletme Bankacılığı Bölge Satış Yöneticisi Osman Sekli bulundu.

Bodrum Ticaret Odası , Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile TEB Bankası arasında imzalanan sözleşme neticesinde; Oda üyelerine protokol gereği TEB A.Ş. esnafa %1.99 dan başlayan faiz oranları ile ödemesiz dönemli 36 aya kadar vadeli kredi imkanı, 29 gün bloke 0 komisyonla uygun pos koşulları, gerekli şartlar sağlanması halinde üyelere özel EFT, Havale, Hesap işletim ücreti masrafsızlık tanımı sunmaktadır. Bu koşullardan üyelerin faydalanabilmesi için üyesi bulundukları Odalardan güncel tarihli oda kaydı alınması gerekmektedir.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon toplantı ardından yaptığı açıklamada, uzun zamandır uygun kredi imkanları için üyelerden talep aldıklarını belirterek bu konuda somut bir adım daha atmış olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. “Bankalarımızın sunacağı kolaylıklar aynı zamanda ticareti de geliştirmekte. Bu anlamada TEB Bankamızın sağladığı kolaylık için kendilerine teşekkür ediyorum, tüm Üyelerimiz için hayırlı uğurlu olsun.” diyen BODTO Başkanı bu örneklerin artmasını umduklarını belirtti.