Duyuru Arşivi
BODRUM STANDI HEPİMİZİN
15.01.2019 10:34

Bu yıl 23. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te 3 numaralı holde kurulacak olan Bodrum standımız 31 Ocak - 03 Şubat tarihleri arasında 10.00-18.00 saatleri arasında hizmetinizde olacaktır.

Bodrum Ticaret Odası olarak 2006 yılından beri EMITT fuarında üyelerimize tek çatı altında firmalarını temsil etme fırsatı sunuyoruz. Bu sene de 31 Ocak - 03 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan “23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında”, 3 numaralı holde Bodrum standı kurulacaktır.

Fuar süresince dağıtılmak üzere, Bodrum standına broşür, katalog vb. tanıtım materyali göndermek istemeniz durumunda Odamız, materyallerin ücretsiz taşınmasını sağlayacaktır.

Tanıtım materyallerinizin en geç 24 Ocak 2019 tarihinde saat 17.00’a kadar Bodrum Ticaret Odası giriş katı, danışma ofisine adet bildirerek ve materyalin bir örneği ile imza karşılığı bırakılmasını rica ederiz.

Standımızın amaçlarından biri sizlere iş görüşmelerinizi yapmanız için kaliteli bir ortam sağlamaktır. Bu doğrultuda standımız yarı-açık olarak tasarlanmış ve boşluklara toplantılarınız için masalar yerleştirilmiştir. Toplantılarınız sırasında ikramda bulunacak görevliler organize edilmiştir.

Üyelerimizin kendilerini daha iyi tanıtmalarına imkan sağlamaları için sunduğumuz avantajlardan daha iyi faydalanmanız için sizlerden isteğimiz fuara geldiğinizde BODTO Fuar Yetkilileri ile görüşmeniz ve fuar katılımınız süresince iletişim halinde olmanızdır. Yaptığınız iş görüşmelerinin istatistiki sonuçlarını yetkililerimizle paylaşmanız fuar sonuç raporlamamız ve kalite artışı hedefimiz için önemlidir.

Bodrum standımızın diğer bir amacı ise ülkemizin en önemli turizm destinasyonunun fuarda istikrarlı şekilde temsil edilmesidir. Bu yarımadamızın ulusal ve uluslararası tanıtımı ve prestiji için önemlidir.

Fuar hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki web adresini incelemenizi rica eder verimli bir fuar katılımı dileriz:

www.emittistanbul.com

Bodrum Ticaret Odası olarak sunduğumuz fuar hizmeti hakkındaki sorularınız için iletişim bilgilerimiz şu şekildedir:

E-mail: isinbarut@bodto.org.tr