BESİAD’IN ODAMIZ ZİYARETİ
19.12.2018 17:00

19 Aralık 2018 Çarşamba günü olağan seçimlerini tamamlayan Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD) Odamızı ziyaret etti.

Seçimle görevine başlayan BESİAD’ın yeni yönetim kurulu başkanı Engin Ali Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon yeni yönetime görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “BESİAD Bodrum adına güzel işler başaran, ortak çalışmalar yürttüğümüz önemli bir sivil toplum kuruluşu. Başta Engin Ali Kaplan olmak üzere tüm BESİAD üyelerimize yeni görevlerinde kolaylıklar dilerim. Bu dönem de de BESİAD ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ziyaret 2018 yılı Bodrum ekonomisinin değerlendirilmesi ve 2019 yılı beklentilerinin görüşülmesiyle tamamlandı.