AR-GE FAALİYETLERİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
03.12.2018 17:42

Bodrum Ticaret Odası Üyelerinden Yusuf Akıllı 3 Aralık Pazartesi günü Odamız Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Firmasının yürüttüğü ihracat faaliyetleri hakkında bilgi aktaran Yusuf Akıllı nano teknoloji ürünü olan ve evcil hayvanlarda kullanılan ıslak havluyu Dubai, İngiltere, Amerika ve Almanya gibi ülkelere ihraç ettiklerini ve beyazmavi.com.tr web sitesinde ürünlerinin tanıtımını yaptığını söyledi.

Başkan Kocadon da BODTO üyelerinin başarılı çalışmalarından her zaman onur duyduklarını belirterek, “Ar-Ge çağımızda firmaların önemli bütçe ayırması gereken alanlardan çünkü çağ değişim çağı, teknoloji hızla değiştikçe bizler de ona yetişmek durumunda kalıyoruz. Yusuf Akıllı üyemize de Ar-Ge faaliyetleri kapsamında Bodrum Mandalina yağımızı ıslak mendillerinde denemesi için numune verdik. Güzel sonuçlar almasını ümit ediyoruz.” dedi.