İNDİRİM KAMPANYASI’NA KATILAN ÜYELERİMİZ
26.10.2018 17:12

Maliye ve Hazine Bakanlığı tarafından başlatılan enflasyonla mücadele kapsamında indirim kampanyası sürüyor.

Bodrum Ticaret Odası üyeleri de kampanyaya destek veriyor.

Destek veren firmalarımız şöyledir;

Firma Adı

İndirimli Ürün

İndirim Oranı

Turanlar Mobilya

Konacık Mah. Atatürk Bulvarı No:239/A

Masa, sandalye, yatak odası takımı, yatak, yatak bazası, genç odası takımı, oturma odası takımı, yemek odası takımı, kanepe, sehpa, halı, perde, stor perde, tül

%15

Normal buzdolabı, no-frost buzdolabı, derin dondurucu, çamaşır mak., bulaşık mak., fırın, set üstü ocak, fırınlı ocak, klima, aspiratör, elektrikli süpürge, blender, tost makinası, sıcak içecek makinaları

%10

Sıanjı Well Being Resort/ Kadıkalesi Turizm Yat. Ve İşletmecilik A.Ş.

Peksimet Köyü Kadıkalesi Turgutreis

Otel ücreti

%10+%10

Fer-Deko Dekorasyon

Atatürk Bulvarı No:102 Konacık

Perde, stor perde, tül, yatak örtüsü

%20

Fersah Çadır Branda

Yokuşbaşı Mah. Emin Anter Bulv. No:31/A

Pinero Group

Gümüşlük Mah. Turgutreis Cad. No:8/4

Süt

%20

Tavuk eti, Yoğurt, beyaz peynir, kaşar peynir, tulum peynir, krem peynir, yumurta, tereyağı, zeytinyağı

%10

Sempati Mobilya

Atatürk Bulvarı No:151 Konacık

Masa, sandalye, yatak odası takımı, yatak, yatak bazası, genç odası takımı, oturma odası takımı, yemek odası takımı, kanepe, sehpa, yatak örtüsü, yorgan, battaniye, pike takımı, nevresim takımı, yastık, havlı

%15

Geçtiğimiz günlerde indirim kampanyası uygulayan BODTO üyeleri Sempati Mobilya, Alkan Mobilya, Bosch ve Linens ziyareti BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven tarafından gerçekleşti. İndirim yapan diğer firma ziyaretlerine devam edeceklerini belirten ve konu hakkında açıklama yapan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Daha güçlü bir ekonomi tek gayemiz. Bu süreçte kampanyaya destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kampanyaya katılan üyelerimizi işyerlerinde ziyaret etmeye başladık. 2019 yılı için umutla çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek görüşlerini dile getirdi.

İndirim kampanyasına katılmak isteyen üyelerimiz, ürün listesi (madde sepeti) ekli listede yer alan ürünler arasından uygulamak istedikleri indirim kampanyası konusunda Odamızı bilgilendirmesi beklenmektedir.

İndirim kampanyasına katılmak isteyen üyelerimiz, firmalarının antetli kağıtlarına, firma bilgileri, hangi üründe indirim uygulamak istedikleri ve indirim oranlarını belirten bir yazıyı Odamıza ulaştırması ya da bilgi@bodto.org.tr  mail adresimize göndermesi gerekmektedir.