KORUMA KURULU TOPLANTISI
17.08.2018 09:14

Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü 2018 3. Dönem Koruma Kurulları Toplantısı 16 Ağustos Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Toplantı Odası'nda gerçekleşti.

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol'un başkanlık yaptığı toplantıya,  Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, İlçe Emniyet Müdürü Emin Geçin, Muğla Barosu Bodrum İlçe Temsilcisi Cavidan Karaöz Özyiğit, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Ethem Özyurt, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, Bodrum Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Hüsnü Altaç, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıf Müdürü Bayram Aydeniz, BODER Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Melih Alemdar, Denizciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sonay Çınar,  İŞKUR Milas Hizmet Merkezi Şube Müdür V. Hasan Baş katıldı.

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol'un açılış konuşması ile başlayan toplantıda,  kurulun 2018 Haziran-Ağustos ayı faaliyetleri ve eğitim çalışmaları konusunda üyeler bilgilendirilirken, iyileştirme çalışmaları değerlendirildi.