KORUMA KURULU TOPLANTISI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ
14.05.2018 14:52

Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulları Toplantısı 14 Mayıs Pazartesi günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Toplantı Odası'nda gerçekleşti.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya,  Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, C. Savcısı Ercan Türkol, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan, Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, İŞKUR Şube Müdürü Umut Batur, BODER Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Can Ekşi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Bayram Aydeniz, Ziraat Bankası Bodrum Şube Müdürü Şükrü Seymen Erbaş ve Vakıfbank Bodrum Şube Müdürü Necmi Alper katıldı.

Koruma Kurulu Başkanı Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman'ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda,  kurulun “Yüzünü Bize Dön” projesi konusunda üyeler bilgilendirilirken, Mart-Nisan ayları arasındaki kurul faaliyetleri de sunularak çalışmalar değerlendirildi.