BODRUM YENİDEN BOAT SHOW FUARINDA
06.02.2018 10:35

T.C. Bodrum Ticaret Odası fuar katılımlarına Travel Turkey, EMITT gibi turizm fuarlarının ardından, Dünyanın en büyük 2. Boat Show'u olan CNR Avrasya Boat Show  Fuarı ile devam ediyor. 10-18 Şubat tarihleri arasında İstanbul CNR Expo, Yeşilköy'de düzenlenecek olan “CNR Avrasya Boat Show – 13. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” için planlamalara aylar önce başlayan BODTO, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteği ile Bodrum standını hazırlamaya başladı.  Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 10 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da gerçekleşecek stand açılış kokteyline tüm Bodrum severleri davet ettiğini açıklarken, bu sene 1. holde yer alarak fuardan daha çok verim almayı hedeflediklerini belirtti.

T.C. Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 10-18 Şubat tarihleri arasında CNR Expo, Yeşilköy'de düzenlenecek olan “CNR Avrasya Boat Show –Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarına” 1 numaralı holde BODRUM standı ile katılacaklarını açıkladı. Bünyelerinde 6 firmanın stand açacağını ve 2 firmanın da tekne sergileyeceğini bildiren BODTO Başkanı “Yat imalat sektörü Bodrumumuzun can damarı, bu bizim tarihimiz kültürümüz. Bu kültürü ve geleneği korumak için çabalayan insanlara destek olmakta bizim görevlerimiz arasında. Bu fuarda stand açmamıza destek olan başta Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) olmak üzere, Bodrum Belediyemize ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubemize teşekkür ederim.” dedi. Açılış kokteylinin 10 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da gerçekleşeceğini hatırlatan Kocadon, tüm Bodrum severleri standa davet ettiğini belirtti.

8 Firma Bodrum Standında

Bodrum Ticaret Odası tarafından, “Ege Yat, Roda Yat, Ada Yat, Riva Yat, Ark Yat, Kobra Yat, Salmakis Yatçılık ve Tiger Yachts” firmalarının Bodrum standında yer alacağı bildirilirken bu sene 1. Holde yer alarak fuardan daha çok verim alınmasının hedeflendiği açıklandı.

Roda Yat firması 15 m'lik lobster tarzı Perla 48 isimli yatı ile Tiger Yachts firması ise 9 m'lik Anatolia isimli özgün teknesi ile fuara katılacak. Stand açacak diğer 6 firma ise yat imalat, bakım-onarım, charter gibi konularda Bodrumu temsil edecek.

Fuarda Ünlü İsimler

9 Şubat günü VIP açılışı gerçekleşecek olan fuarın en önemli etkinliklerinden olan SEA TALKS'larda ise Ayhan Sicimoğlu Tekne Yemekleri Show'u, Denizaltı Fotoğrafçılığı, Süper Yat Paneli, Naviga Panel, Deniz ve Kadın gibi deniz sohbetleri ve şovları fuar süresince gerçekleştirilecek. Gazeteci Sunay Akın'ın denizcilik üzerine yapacağı stand up gösterisi ve ünlü fotoğrafçılar tarafından çekilen eşsiz deniz görüntülerinin yer alacağı Fotoğraf Serisi, denizciler ve denize gönül verenler tarafından ilgi ile takip edilecek.

Dünya Turu Yapan İlk Türk Sadun Boro Anılacak

Ayrıca, Doğu Akdeniz Seyri, Bir Sancaktan Bir İskeleden, Türkiye Yat Kaptanları ve Yatçılıkta Sigorta Kavramı gibi birçok seminerin de yer alacağı CNR Avrasya Boat Show'da teknesiyle dünya turu yapan ilk Türk olan Sadun Boro'yu anma etkinliği de düzenlenecek.

CNR Avrasya Boat Show'un 85 bin metrekarelik fuar alanında, 400'den fazla tekne, süper yat, mega yat ve yelkenli markasının yanı sıra amatör denizcilik sektörüne ait tüm aksesuar ve ekipmanlar da ziyaretçilerle buluşacak. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde organize edilen CNR Avrasya Boat Show, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile KOSGEB ve İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından destekleniyor.

Fuarı 10-17 Şubat tarihlerinde 11.00 – 20.00, 18 Şubat tarihinde ise 11.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.