Korsan taşımaya dev işbirliği
Bodrum’un yıllardan beri en büyük sorunlarından biri olan korsan taşımacılığa TÜRSAB, Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Şöförler Odası işbirliği yapıp savaş açtı. Kanunların uygulanmasını isteyen temsilciler, adli ve idari mercileri de göreve çağırdı.
24.06.2009 10:54
Bodrum Ticaret Odası 4nolu Meslek Komitesi Başkanı Ali Güler, TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ve Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Güner, Ortakent'te ki TÜRSAB merkezinde bir araya gelerek ilçenin büyük sorunu olan korsan taşımacılıkla savaş için önemli kararlara imza attı. İşe kendilerinden başlayacaklarını ve kendilerine mensup üyelerin daha sağlıklı ve kurallara uygun şekilde taşımacılık yapacağını söyleyen 3 başkan ayrıca Bodrum Kaymakamlığı, Muğla Valiliği, İçişleri ve Ulaştırma Bakanlıklarına'da seslenerek mevcut kanunların uygulanması ve bu kanunların korsan taşımacılık ve kayıt dışılıkla mücadele edilmesi amacıyla genişletilmesini talep etti. 3'lü işbirliği çerçevesinde tüm sorunları kamuoyuyla sık sık paylaşacaklarını dile getiren 3 başkan ayrıca bu sorunları ve çözüm önerilerini ilgili mercilere taşıyacaklarını ve bu amaçla her türlü işbirliğine açık olduklarını vurguladı.

Kaynak : Bodrum Haber Merkezi