TÜGEM KURUCU BAŞKANINDAN ZİYARET


Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan ve Bodrum Temsilciliği İlçe Başkanı Sevil Ece Gümüş Kapar, 24 Ağustos Pazartesi günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Derneğin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Akdoğan, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi niteliğinde olduğuna işaret ederek, TÜGEM’in bu sektörde mesleki birlik ve beraberliği sağladığına dikkat çekti ve şunları kaydetti: “Gayrimenkul danışmanlığı profesyonellik isteyen bir meslektir. Bu mesleğe sahip çıkıp değerini arttırmak için de gerek merkez ofisimiz gerekse temsilciliklerimizde eğitim, seminer vb. etkinlikler düzenlemekteyiz. Derneğimizin ülke çapında 18 Temsilciliği yer almaktadır, bunlardan biri de Bodrum’dadır. Düzenlediğimiz etkinliklerde buradaki kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmak niyetindeyiz. Bu nedenle Bodrum Ticaret Odamızı da ziyaret etmek istedik. Sayın Başkanım Mahmut Serdar Kocadon’a bizleri ağırladığı için teşekkür ederiz.”

4578.jpg

BODTO Başkanı ise TÜGEM Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunlara vurgu yaptı: “Gayrimenkul danışmanlığı konusunda mesleki belgesi olmadan bu işi kayıtsız yapan kişiler var. Buna dur demek adına son yıllarda güzel gelişmeler oldu, belge zorunluluğu getirildi. TÜGEM de bu konuda farkındalık yaratmaya çalışıyor. Odamız da bu konuda mesleki yeterlilik belgesi vermekte ve TOBB MEYBEM Emlak Danışmanı sınavlarını Odamızda gerçekleştiriyoruz. Biz Bodrum Ticaret Odası olarak her mesleğin ahlakıyla, hakkıyla yapılması taraftarıyız ki bu şekilde üyelerimizin de menfaatlerini koruyabilelim.”.