TEV MUĞLA ŞUBE’DEN BODTO’YA ZİYARET VE KONSER DAVETİ
Değerli Üyelerimiz,
Türk Eğitim Vakfı (TEV) Muğla Şube Başkanı Erdal Ağaoğlu ve Şube Yöneticisi Banu Gürdoğan, 21 Ağustos 2025, perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret ederek, TEV yararına düzenlenecek 15. Gönüllü Yardım Konserine davette bulundular.
Konser, 31 Ağustos 2025 Pazar günü saat 21.00’de Bodrum Sianji Well-Being Resort’ta gerçekleşecek. C-Majör Türkiye Koro Şefi Pınar Barut’un yönetiminde sahne alacak koronun konserinde; iş dünyasının önde gelen isimleri, sanatçılar ve sanatseverler bir araya gelecek. Gecenin sunuculuğunu Esra Akkaya ve Kaya Akkaya üstlenecek; Safiye Soyman, Faik Öztürk, Ege, Ali Soydan ve Pınar Seli performanslarıyla geceye renk katacak.
BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Gençlerimizin eğitimine katkı sağlayan bu anlamlı etkinliği desteklemekten mutluluk duyuyoruz” dedi.
C-Majör Türkiye İş’ten Sesler Korosu, 2016 yılından bu yana “Gençler Okusun Diye” mottosuyla 14 yardım konseri düzenledi. Bu yıl gerçekleştirilecek 15. konser de, Türk Eğitim Vakfı yararına yapılacak ve elde edilen gelir, maddi imkânları kısıtlı öğrencilere burs desteği olarak aktarılacak.
Etkinlik Bilgileri
31 Ağustos 2025, Pazar, 21.00
Sianji Well-Being Resort, Bodrum