MUSKİ 2026 BÜTÇE TOPLANTISI BODTO’DA YAPILDI
Değerli Üyelerimiz,
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve MUSKİ yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen MUSKİ 2026 Katılımcı Bütçe Toplantısı, 5 Ağustos 2025 Salı günü Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda Bodrum ve Muğla’nın su yönetimi, altyapı yatırımları ve sürdürülebilir projeleri ele alındı. Susuzluk ve kuraklığın yalnızca bölgemizin değil, tüm dünyanın ortak sorunu olduğuna dikkat çekilerek; su kaynaklarının korunması, altyapının güçlendirilmesi, kayıpların azaltılması ve suyun verimli kullanılması konularında yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Ortak akıl anlayışıyla yürütülen bu süreçte yer almaktan memnuniyet duyduklarını belirten katılımcılar, kentimizi geleceğe güvenle taşıyacak projelerin hayata geçirilmesi için iş birliği mesajları verdiler.

BODTO yöneticileri ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıya; Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katılarak görüş ve önerilerini paylaştı.
