LOGOS ŞİRKETİNDEN BODTO ÜYELERİNE İNDİRİM


24 Mart Çarşamba günü, Odamız ile Logos Fikri Sınai Haklar Danışmanlık Anonim Şirketi arasında bir işbirliği protokolüne imza atıldı. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon tarafından imzalanan protokole istinaden Logos’un güvenli turizm danışmanlığı, fikri ve sınai haklar (marka, tasarım, patent, telif) üzerindeki tescil ve takip hizmetlerinden BODTO üyelerinin indirimli faydalanabileceği açıklandı.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon indirim anlaşmasının üyelere hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, güvenli turizm sertifikasının önemli bir kriter haline geldiğini açıkladı. “Bugün Logos firmasıyla yaptığımız anlaşma sonucu üyelerimiz, Güvenli Turizm Sertifikası Danışmanlık Hizmetlerinde %10,  Fikri ve Sınai Haklar Üzerindeki Tescil ve Takip Hizmetlerinden ise %30 İndirim imkanı yakalamıştır.” şeklinde açıklamalarda bulunan Kocadon, üye çıkarları doğrultusunda önemli işbirliklerine devam edeceklerini açıkladı.

Logos Genel Müdürü Av. M. Doruk Yayla, amaçlarının sezon öncesi daha fazla işletmenin Güvenli Turizm Belgesi edindirmek olduğunu belirterek, hizmet alımı sırasında BODTO üyeliğinin kanıtlaması gerektiğinin de altını çizdi.

BODRUM TİCARET ODASI GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASYONU ÜYE İNDİRİM ORANLARI

Güvenli Turizm Sertifikası Danışmanlık Hizmetleri

Fikri ve Sınai Haklar Üzerindeki Tescil ve Takip Hizmetleri

%10 İndirim

%30 İndirim

Özel Şartlar;

  • Yapılan indirim oranları Bodrum Ticaret Odası üyeleri için geçerli olacaktır.

  • İlk defa Belge alacak tesisler ve hali hazırda belge sahibi olan tesisler LOGOS ile iletişim kurarak bu indirimden yaralanabilirler.

     

     

    Detaylı Bilgi İçin İletişim:

     

    Av. M. Doruk Yayla

    0533 225 6470

    doruk@logosgrup.com