BODTO YENİ YÖNETİM KURULU’NDAN BODRUM BELEDİYE BAŞKANI TAMER MANDALİNCİ’YE ZİYARET


Değerli Üyelerimiz,

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) yeni Yönetim Kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi makamında ziyaret etti.

5 Kasım 2026 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarete BODTO Meclis Başkanı Ahmet Atilla Serttaş, Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ağan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Gürkan Topan, Murat Pahna, Fatih Efe, Hüseyin Sabri Boyacı, Mahmut Özgür Yağcı ve Semayi Yaman katıldı.

Üyelerimizin konforunu artırmak için gerekli verilerin karşılıklı paylaşılması hususunda fikir birliğine varıldı

Ziyarette Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Kanat Hasan Özsert ve Av. İdil Ekmekçi ile Meclis Üyeleri İlknur Ülküm Seferoğlu, Nil Taşkıran ve Damla Tok, Koordinatör Emel Çakaloğlu da hazır bulundu.

Görüşmede, Bodrum’da ticari yaşamın geliştirilmesi ve BODTO üyelerinin hizmetlerden daha etkin yararlanabilmesi amacıyla kurumlar arası iş birliği ve veri paylaşımının önemi ele alındı. Üyelerin konforunu artırmaya yönelik çalışmalarda ihtiyaç duyulan verilerin karşılıklı paylaşılması konusunda görüş birliğine varıldı.

whatsapp-image-2026-11-05-at-13-27-37-2.jpeg

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, BODTO’nun yeni yönetim kadrosuna görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek başarı temennilerini iletti.