BODTO VİZYONUYLA BODRUM GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ ELE ALINDI
Değerli Üyelerimiz,
Bodrum Ticaret Odası (BODTO), gayrimenkul sektörünün mevcut durumunu, mesleki standartların geliştirilmesini ve uluslararası markaların bölge ekonomisine etkilerini ele alan “BODTO Vizyonuyla Bodrum Gayrimenkul Sektörü” başlıklı panele katıldı.
5 Kasım 2026 Perşembe günü, Nilay Kurşunoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ağan, 8. Meslek Komitesi Başkanı Metin Bul, Komite Üyesi Sevil Ece Gümüş Kapar ve Meclis Üyesi Burak Gözüm yer aldı.
Panelde, Bodrum’un uluslararası marka değerinin gayrimenkul sektörüne yansımaları ve dünyaca tanınan lüks markaların markalı konut projeleri aracılığıyla bölgeye gösterdiği ilgi değerlendirildi. Bu yatırımların gayrimenkul değerleme standartları, yerel ticaret, turizm hareketliliği ve Bodrum ekonomisine olası katkıları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

İnteraktif bir ortamda gerçekleştirilen panelde, katılımcıların soruları BODTO temsilcileri tarafından yanıtlanırken, gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirme ve görüşler de paylaşıldı.