BODRUM’DA 6. BEYAZ GECE’DE DAYANIŞMA BÜYÜDÜ


Değerli Üyelerimiz,

Bodrum Sağlık Vakfı tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen “Beyaz Gece” etkinliği, 21 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirildi. Geleneksel hale gelen ve her yıl artan bir ilgiyle karşılanan etkinlik, bu yıl da dayanışma, birlik ve sosyal sorumluluk bilincini ön plana çıkararak iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda davetliyi bir araya getirdi.

Bodrum’un önemli sosyal sorumluluk organizasyonları arasında yer alan gece, özel gereksinimli bireylerin eğitim ve rehabilitasyon süreçlerine destek amacıyla düzenlenirken, geceden elde edilen tüm gelir Bodrum Sağlık Vakfı’nda eğitim gören öğrencilerin yararına kullanılmak üzere bağışlandı.

ss-2073664825.png

Marina Yacht Club’da gerçekleşen gecede; Bodrum ilçesinin kamu kurum temsilcileri, yerel yönetim yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile iş ve cemiyet hayatından çok sayıda davetli yer aldı. Bodrum Ticaret Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ve Erdem Ağan ile Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Efe de geceye katılım sağladı. Beyaz kıyafet konseptiyle düzenlenen etkinlik, birlik, saflık ve dayanışma temasını güçlü bir şekilde yansıttı.

Gecenin sunuculuğunu Elif Güvendik üstlenirken, açılış konuşmasını Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kocadon yaptı. Hülya Kocadon konuşmasında, vakfın özel eğitim öğretmenleri, fizyoterapistler ve konuşma terapistleri eşliğinde yürüttüğü multidisipliner çalışmalar hakkında bilgi vererek, vakfa destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Etkinliğin final bölümünde sahne alan sevilen sanatçı Fettah Can, seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı. Davetlilerin de eşlik ettiği performans, hem eğlenceli hem de duygusal anlara sahne oldu.

Bodrum Ticaret Odası, özel gereksinimli bireylerin yaşam kalitesine katkı sunan bu anlamlı organizasyonda yer almaktan ve toplumsal sorumluluğa destek vermekten büyük memnuniyet duymaktadır.