BODRUM İŞ İNSANLARI DERNEĞİ İLE GÖRÜŞTÜK


Bodrum İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mete Yılanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri 1 Şubat Salı günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamlarında ziyaret etti. Ziyarette BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya da hazır bulundu.

Derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi aktaran Başkan Yılanlı, ortak geliştirilecek projeler için her zaman hazır olduklarını belirterek misafirperverliklerinden ötürü BODTO heyetine teşekkür etti.

Başkan Kocadon, Sivil Toplum Kuruluşlarının Bodrum’da çok geliştiğine dikkat çekerek bunun önemli bir potansiyel olduğuna vurgu yaptı. “Bodrum en fazla derneğin olduğu ilçe. Bu demek oluyor ki bölgemizdeki kişiler birlik olarak üretmek ve yarımadamız için proje geliştirmek istiyor. Günden güne artan ticari hareketlilikle Bodrum ekonomisini sağlıklı şekilde büyütmek hepimizin ortak gayesidir.” diyen Başkan Kocadon BODTO’nun bu gelişimi yakından takip ettiğini belirtti.