BODER’İN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDIK
Bodrum Otelciler Derneği’nin (BODER) yeni hizmet binası 24 Ekim Pazartesi günü düzenlenen kokteyl ile açıldı. Kıbrıs Şehitler Caddesi Estia Çarşısı içerisindeki binasına taşınan BODER’in yeni hizmet binasının açılışında BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Serttaş ve BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven hazır bulundu.
Törende konuşan BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Bodrum’un en köklü sivil toplum kuruluşlarından BODER olarak 33 senelik geçmişimiz ve geleceğimizle sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler de BODER olarak genç ekibimizle bu dinamizmi inovasyonla birleştirmek, sürdürülebilir turizmin konaklama tesislerinin hayata geçirilmesiyle hem bölgemizin hem de yatırımcıların, özellikle de Bodrum’da yaşayan halkın sosyo ekonomik gelişmişliğini arttırmak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.
BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon BODER’in yeni binasının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek kurumların çalışma mekanlarının üyelerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olmasının önemine değindi.
Binanın hazırlanmasında emek verenlere teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından açılış kurdelesi kesilip bina gezildi.