BAŞKAN MANDALİNCİ’YE VEDA ZİYARETİ
Değerli Üyelerimiz,
Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 1 Ekim 2026 Perşembe günü Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Başkan Kocadon’un 21 yıllık başkanlık dönemi boyunca Bodrum’un ekonomik ve ticari yaşamına önemli katkılar sunduğunu belirterek, kent için gerçekleştirdiği çalışmalar ve kurumlar arası iş birliğine verdiği destek dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
Başkan Mandalinci, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve güzel günler diledi. Başkan Ersan ve Başkan Kocadon ise nazik daveti ve iyi dilekleri için Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.