Mahmut Serdar KOCADON
6.Dönem Yönetim Görevimiz
01 Şubat 2009 Pazar

Sevgili Bodrumlular

 

15 Şubat 2009 tarihindeki seçimlerle, Mart 2005 tarihinde bizlere verdiğiniz 6. Dönem Yönetim görevimiz sona ermektedir.


Bu süre içinde birlikte çalıştığımız, Meclis Başkanımız Sn. Zeki Köylü'ye, Meclis Başkan Yardımcılarımıza, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Meclis Üyelerimize, Komite Başkanlarımız ve Komite Üyelerine, Tüm Personelimize ve tabiki, her zaman yanımızda olan ve bizleri yaptığımız her işte denetleyen, destekleyen, eleştirilerini ve önerilerini esirgemeyen, bize çalışma kuvveti veren siz değerli Bodrumlulara ve değerli üyelerimize şükranlarımı sunarım.

 

Bizler; Bodrum Ticaret Odası'nın 6. Dönem çalışmalarında, sizlerden aldığımız güç ve amatör ruh-profesyonel bilinçle, zaman zaman gece yarılarına kadar, zaman zaman işlerimizden ve ailelerimizden feragat ederek, Bodrum'un ve üyelerimizin refahlarını artırmak için çalıştık.

 

Bu çalışmalarımız TOBB Performans Kriterleriyle 365 Oda arasında 15.likle ödüllendirildi. İlk 15'teki tek ilçe olan Bodrum bu başarıyla yetinmemelidir. Hedefimiz Türkiye'nin en iyi Meslek Odası, Avrupa'nın en iyilerinden biri olmalıdır.

 

Siz, Değerli Bodrumluların ve Değerli Üyelerimizin bu hedeflere ulaşmak ve kendi refahları ile birlikte kentin de refahını artırmak için, yeni dönemde bilgili, dinamik, çalışkan, başarılı ve profesyonel kadroları Bodrum Ticaret Odası'nın Meclisine ve Yönetimine taşınmasında göstermiş olduğunuz olağan üstü destek, birlik ve beraberliğin önümüzdeki dönemde de bizler için yol gösterici bir ışık olacağına inanıyoruz.

 

Bizlere vermiş olduğunuz destekten ötürü hepinize teşekkür eder saygılarımı sunarım

 

Mahmut Serdar Kocadon

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı

 

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI