BODTO YENİDEN “BODRUM STANDI HEPİMİZİN” DİYOR
Tarih: 18 Ocak 2018 Perşembe 15:45

T.C. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 25 - 28 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek EMITT Turizm Fuarında Bodrum standı kuracaklarını açıkladı. Tüm Bodrumlu firmaların birlik beraberlik içerisinde çalışması gerektiğinin altını çizen BODTO Başkanı, 25 Ocak Perşembe günü gerçekleşecek stand açılış kokteyline davet çağrısında bulundu.

Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT bu yıl, 25 - 28 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Turizm profesyonellerinin buluşma noktası olan EMITT'te 3. Holde kurulacak Bodrum standının yine Bodrum severleri bir araya getirmesi bekleniyor.

- Tek çatı altında ortak çalışmalar yapmak durumundayız.

T.C. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, EMITT'e 2006 yılından beri düzenli katılım gösterdiklerini belirterek, fuarda bu sene de Bodrum markası altında turizm işletmelerinin verimli iş görüşmeleri yapacaklarına inandığını açıkladı. “25 Ocak Perşembe günü saat 16.00'da Bodrum standımızın açılışını yapacağız. Her sene olduğu gibi bu sene de eminim ki Bodrum birlik beraberlik sergileyerek standımızı dolduracaktır. Tek çatı altında turizm konuşmak ve ortak çalışmalar yapmak durumundayız. Hem Bodrum'un tanıtımı, hem de üyelerimizin iş toplantıları yapması adına Bodrum standımızı yeniden kuruyoruz. Bize destek veren başta Bodrum Belediyemiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi. BODTO Başkanı ayrıca stantta her sektörden temsilciyi görmek istediğini bildirerek şunları vurguladı: “Turizm sektörümüz 58 yan sektörü beslemekte. Bu nedenle de turizm fuarlarında tüm sektörlerin desteği, katılımcılığı bizi geliştirip güçlendirir.”.

EMITT Dünyanın En Büyük Beş Turizm Fuarından Biri

EMITT fuarının 22 yıldır sektöre yeni işbirlikleri fırsatları sunduğunu belirten BODTO Başkanı, ”Bu fuar 2017 yılında 80 ülkeden 685 katılımcı firma ağırladı. Etkinlik her yıl 46.000'den fazla sektör profesyonelini ve de dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu fırsatları yakalamak isteyen turisti ağırlıyor.” diyerek turizmdeki gelişmişliğin ülke ekonomisine katkısına dikkati çekti.

İlk gün turizm profesyonellerine, diğer günler ise tüm ziyaretçilere açık olan fuarı 25-28 Ocak tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz.