Taipei Türk Ticaret Ofisi Temsilcisi'nin BODTO Ziyareti

BODTO BASIN BÜLTENİ

30.07.2015

Taipei Türk Ticaret Ofisi Temsilcisi İsmet Erikan BODTO’yu Ziyaret Etti

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ticaretin önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u, 29 Temmuz Çarşamba günü, makamında ziyaret eden Türkiye Cumhuriyeti Tayvan-Taipei Türk Ticaret Ofisi Temsilcisi İsmet Erikan, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve BODTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder ile bilgi alışverişinde bulundu. BODTO heyeti Bodrum’un ekonomik ve ticari yapısı hakkında bilgi verdi. Yaklaşık 35 yıldır Bodrum’a gelen Erikan “Türk Tayvan İş Adamları Derneği’nin” kurulduğunu belirterek, hem dernek hem de Taipei Ticaret Odası ile BODTO’yu tanıştırmak istediğini söyledi. Ayrıca yapılan görüşme sonucunda, Tayvan ve Türkiye arasındaki ekonomik ve kültürel düzeydeki ilişkileri arttırmak için Tayvan’daki fuarların BODTO üyeleri başta olmak üzere kamuoyuna duyurulması hakkında çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. Sayın Erikan’a BODTO tarafından Çince hazırlatılmış olan Bodrum’u tanıtıcı bir doküman sunuldu. Ayrıca BODTO’nun son dönemde gerçekleştirdiği atılımlardan birinin ürünü olan 2014-2017 Stratejik Planı Erikan’a hediye edildi ve ortaklaşa işbirliği dilekleri ile görüşme tamamlandı.

Türk dış politikasına ilişkin gelişmeler hakkında bilgi almak için www.mfa.gov.tr>, seyahatlerinizde e-vize işlemi için www.evisa.gov.tr> sayfasını ziyaret edebilirsiniz.