EN TATLI BODRUM HEDİYESİ

Bodrum’da 1980’den beri hizmet veren Lokmacı Ana firmasının sahibi Erdal Ayran Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Bodrum’daki yörelere ait reçeller ile Bodrum’a özgü bir hediye paketi hazırlayan Ayran bu reçelleri ilk kez BODTO Başkanına takdim etmek istediklerini bildirdi.

Meclis Üyesi Toros Demirdöven’in de yer aldığı ziyarette, Gündoğan’dan limon, Yalıkavak’tan turunç, Gümüşlük’ten çilek, Torba’dan bergamut, Ortakent ve Bitez’den mandalina topladıklarını ve bu ürünlerle reçel ve marmelat ürettiklerini belirten Erdal Ayran “En Tatlı Bodrum Hediyesi” adını verdikleri pakette bu reçellerden birer tadımlık bulunduğunu belirtti.

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon da ziyareti için Erdal Ayran’a teşekkür ederek, Bodrum’a özgü ürünlerin kendilerini sevindirdiğini söyledi. “Odamızın girişimleri ile alınan Bodrum Mandarininin coğrafi işaretini ürünlerine eklemesi için de firmamızla görüştük.” diyen Kocadon, firmaların bu konuda BODTO’dan bilgi alabileceğinin altını çizdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.