DEMOKRAT PARTİ HEYETİNDEN ZİYARET

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar ve beraberindeki heyet 12 Mart Salı günü, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ile Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, Mustafa Güneri, Fatih Efe, Alper Özşeker ve Meclis Üyesi Murat Pahna Demokrat Parti heyetini ağırladı.

Yerel seçim öncesi nezaket ziyaretinde bulunduklarını bildiren DP Genel Başkanı Gültekin Uysal BODTO Heyetine misafirperverlikleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Uysal ziyarette Bodrum’un güzelliklerine gönderme yaparak buranın eşi benzeri olmayan tarihi ve coğrafi özelliklere sahip olduğunu söyledi.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise, DP heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek seçim sürecinde tüm adaylara başarılar dilediğini belirtti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 17.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.