ARABULUCULUK PANELİNE DAVETLİSİNİZ

22.06.2012 tarih ve 28331 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu” kapsamında Bodrum iş dünyası, 15 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek “Dava Şartı Arabuluculuk” konulu panelde buluşuyor.

Panelde 01 Ocak 2018 tarihinden itibaren iş hukuku uyuşmazlıklarında, 01 Ocak 2019 tarihinden itibaren ise tüm ticari davalarda “dava şartı” adı altında zorunlu hale gelen arabuluculuk sisteminin usul ve esasları hakkında kapsamlı bilgiler verilecektir.

Bodrum Ticaret Odası, Çağdaş Holding ve Etik Arabuluculuk Merkezi işbirliği ile düzenlenen panel T.O.B.B. Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çiğdem Kırca moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. Panele Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü Hakan Öztatar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, Yargıtay 15. Hukuk Dairesi Üyesi Adem Albayrak, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 3. Hukuk Dairesi Başkanı İlker Koçyiğit konuşmacı olarak katılacağı panele katılımınızı bekliyoruz.

Panel Adı: Dava Şartı Arabuluculuk

Tarih:15.03.2019-Cuma

Saat:09:00-13:30

Yer:BODTO Konferans Salonu

cccccc.jpg

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.