BODRUM ZİRAAT ODASI’NDAN ZİYARET

Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, Başkan Yardımcısı Recep Akdeniz ile birlikte Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder’i ziyaret etti.

Bodrum Ziraat Odasının 26 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşecek 3. Olağan Genel Kurulu’na BODTO Yönetim Kurulunu davet eden Başkan Melengeç, görüşmede Bodrum’da yer alan 5 Oda ile birlikte ortak hareket etmenin önemine dikkat çekti ve Odaların desteğini beklediklerini açıkladı.

“Tarım İlçe Müdürümüz ile birlikte Muğla’da seracılık ile ilgili desteklerin görüşüleceği bir toplantıya giderken Bodrum Ticaret Odamızı ziyaret etmek istedik. Bodrum’da Küçük Tarım İşletmelerimizin üreteceği organik ürünlerin yine buradaki otellerde tüketilmesi konusunda da bir projemiz bulunmakta ve bu konuda diğer Odalarımızın da görüşlerini almayı sürdürüyoruz.” diyen Melengeç, bu konuda Genel Sekreter Önder ile görüş alışverişinde bulundu.

BODTO Genel Sekreteri ziyaretleri için Bodrum Ziraat Odası Heyetine teşekkürlerini sunarak Odalar arası paylaşımın ve ortak proje üretmenin Stratejik Plan hedefleri arasında yer aldığının altını çizdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.