İŞKUR İL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

Muğla İŞKUR İl Müdürü İlyas Sarıyerli 6 Şubat Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Görüşmede Bodrum Ticaret Odası tarafından ilçede yürütülen İŞKUR kayıtları gündeme alınarak yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürüne bilgi aktarıldı.

İŞKUR İl Müdürü Sarıyerli özel istihdam bürosu olarak da görev yürüten Bodrum Ticaret Odası’na katkıları için memnuniyetini dile getirerek Yönetim Kurulu Başkanı’na teşekkürlerini sundu. Sarıyerli ayrıca, Şubat ayı itibariyle işverene yönelik bilgilendirme seminerlerinin başlayacağını ve bu seminerlerde İŞKUR desteklerinin de anlatılacağını bildirdi.

BODTO Başkanı Kocadon ise “Odamız Yarımadamıza çok çeşitli konularda hizmet sağlıyor. Bunlardan biri de kişilerin Muğla’ya gitmesine gerek kalmadan gelip Odamızda İŞKUR kaydı yaptırabilmeleridir. Bodrum Ticaret Odamız diğer Odalar içinde ilk olarak Özel istihdam Bürosu yetkisini 2007 de almıştır. Özel İstihdam Bürosu yetkisi ile de üyelerimize ve çalışanlarına İŞKUR işlemleri konusunda danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Ayrıca iş arayan ve eleman arayanları buluşturuyoruz. Buna istinaden de işe yerleştirmeler yapılıyor.” diyerek İl Müdürüne destekleri için teşekkür etti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.