CUMHUR GÜVEN TAŞBAŞI ZİYARETİ

Fenerbahçe Spor Disiplin Kurulu Asil Üyesi, Emekli İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı 24 Aralık Pazartesi günü BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

2000-2002 yıllarında Bodrum Kaymakamlığı görevinde de bulunan Taşbaşı, BODTO Başkanına konukseverliği için teşekkür ederken Bodrum Ticaret Odası’nın çalışmalarından övgüyle söz etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da Taşbaşı’ya nezaket ziyaretinden ötürü teşekkürlerini sunarak, kendisinin Odanın fuar etkinlerine verdiği destekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Cumhur Güven Taşbaşı kimdir:

1979 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Maliye Bölümünü bitirdi. 1980 yılında İçişleri Bakanlığı APK Dairesinde Uzman olarak çalıştı. 1981 yılında kaymakamlık sınavını kazandıktan sonra Edirne Kaymakam Adayı olarak atandı. Sırasıyla Meriç, Muratlı, Bozcaada Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Göksun, Ardanuç, Pınarhisar, Kandıra, Banaz ve Bodrum Kaymakamlığı görevlerinden sonra 2002 yılında İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atandı.

1990 yılında İçişleri Bakanlığınca İngiltere'ye gönderilip, 1 yıl boyunca eğitim aldı.1996 yılında 1,5 ay süreyle ABD davetlisi olarak 7 eyalette incelemelerde bulundu.Türk İdareciler Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Mülkiyeliler Birliği Üyeliği, Vilayetler Birliği Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkentliği Yürütme Kurulu Üyeliği, İstanbul ilinde Kültür Varlıklarının Korunması ve Envanterine ilişkin Tespit Bürosu Sorumluluğu, Müzekent Projesi Temsilciler Kurulu Üyeliği, ICVB İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Turizm Platformu Başkan Yardımcılığı, Turizm Yatırımcılar Derneği, Skal ve Rehberler Birliği Onur Üyeliği, Afet Derneği Başkanlığı, İstanbul Trafik Vakfı Sorumluluğu, 2008-2013 yılları arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü ve İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri görevlerini yürüten Cumhur Güven TAŞBAŞI, 26.08.2013 tarihinden itibaren İzmir Vali Yardımcısı olarak görev yapmakta iken 2018 yılında emekli olmuştur.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.